outo nainen

Oudoimmat seksifantasiat ja -tutkimukset 2014

”Jopa 11% miehistä on syyllistynyt itsetyydytykseen ajaessaan autolla.”

 

Jokainen vuosi tuo mukanaan kasan outoja seksitutkimuksia. Vuosi 2014 ei ollut poikkeus.

Oletko koskaan miettinyt, mitkä ovat ihmisten likaisimmat seksifantasiat? Entä kuinka moni hakkaa tattiaan moottoritiellä? Tutkijat etsivät vuonna 2014 vastauksia näihin ja moniin muihin kinkkisiin kysymyksiin. Vaikka näiden tutkimuksien hyötyarvo on kyseenalainen, niin ainakin viihdearvoa niistä löytyy. Katso alta viime vuoden oudoimmat seksitutkimukset.

1. Likaisimmat fantasiat

Varmaankin luulit, että seksuaaliset fantasiasi ovat todella villejä. On kuitenkin todennäköistä, että suurin osa muistakin miehistä haaveilee samoista asioista, mikäli Journal of Sexual Medicinen tutkimukseen on luottamista. Tutkijat havaitsivat yllättävän suuren yhdenmukaisuuden heidän kysellessään miehiltä ja naisilta heidän likaisimmat seksifantasiat. Samalla myös huomattiin, että jotkut kyseenalaiset seksifantasiat ovat hälyttävän yleisiä: 3% vastaajista myönsi haaveilleensa seksistä eläimen kanssa. 3,5% vastaajista haaveili, että heidän kumppaninsa virtsaisi heidän päälleen.

2. Isompi ei ole parempi

 

pieni ja iso omena

PLOS One:n tutkimus osoitti, että mitä suurempi penis, niin sitä suurempi todennäköisyys, että kumppani pettää. Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat, että iso dikki voi olla välillä epämiellyttävä ja kivulias. Mitä isompi muna, sitä todennäköisemmin nainen lähtee etsimään pienempää ja mukavampaa mallia.

3. Hanska ja moottoritie

auto moottoritiellä

University of South Dakota:n tutkimuksessa tarkasteltiin ihmisten tapoja harrastaa seksiä tienpäällä. Kävi ilmi, että tienpäällä hanskaa hakkaavien miehien määrä ollaan aliarvioitu. Jopa 11% miehistä myönsi syyllistyneensä tähän. Myös miehen ja naisen välistä suuseksiä harrastetaan paljon tien päällä. Tutkijat sanoivat myös, että tarvitaan paljon ennalta ehkäisevää toimintaa, jotta tästä ongelmasta päästäisiin eroon.

4. Suojaa itsesi eturauhassyövältä

Olet varmaan kuullut ennenkin säkkien tyhjentämisen aiheuttamasta positiivisesta vaikutuksesta kives- ja eturauhassyöpiin. University of Montreal:in tekemän tutkimuksen mukaan yli 21 orgasmia kuukaudessa pienentää mahdollisuuttasi saada eturauhassyöpä. Todettiin myös, että mies joka makaa useiden naisten kanssa, ei sairastu eturauhassyöpään yhtä todennäköisesti, kuin mies jolla on vähemmän seksikumppaneita. Oletko maannut yli 20 naisen kanssa? Onnittelut! Pienensit juuri eturauhassyövän riskiä 28 prosentilla.

5. Pillerit pistävät naisen pään pyörälle

On yleistä, että e-pillereiden käytön lopettanut nainen tuntee hyvin vähän tai ei lainkaan viehätystä hänen pitkäaikaiseen kumppaniinsa, kertoo National Academy of Sciences:n tekemä tutkimus. Pillerit sekoittavat naisen hormonitasot, jonka johdosta naisen käsitys viehättävistä piirteistä miehessä saattaa muuttua.

6. Yksilöllinen parta on ykkönen

yksilöllinen hipster-parta

Joka kuukausi tuntuu ilmestyvän uusi tutkimus joka väittää, että juuri tällaisesta kasvokarvoituksesta naiset pitävät – se voi olla parta, sänki tai posliini naama. Uusi australialainen tutkimus on kuitenkin onnistunut löytämään totuuden siemenen kyseisten tutkimusten takaa. Tutkimuksen mukaan naiset pitävät uniikeista naamakarvoituksista. He pitävät tyyleistä, joita ei näy muiden ihmisten kasvoilla. Jos siis työpaikallasi on vain täysin sheivattuja kasvoja, niin sinun kannattaa kasvattaa parta. Tällöin sinulla on paremmat mahdollisuudet seksikkääseen kollegaasi.

7. Kiittäkää kalaisia esi-isiämme

 

muinaiset kalat harrastivat ensimmäisenä seksiä

Australiasta tuli viime vuonna toinenkin kiinnostava seksitutkimus. Tällä kertaa tutkittiin, mistä seksin harrastaminen on alkanut. Kävi ilmi, että panssaroidut kalat, jotka elivät nykyisen Skotlannin lähellä olivat maapallon ensimmäisiä olioita, jotka harrastivat seksiä. 430 miljoonaa vuotta sitten miespuolisella Microbrachius dicki -kaloilla oli L-kirjaimen muotoinen mela. Naispuolisen kalan sukupuolielintä tutkijat kuvailivat sanalla ”juustoraastin”.