justin timberlake smokilla

Näin Justin Timberlake hoitaa ihoaan

Tässä Details.comin tuottamassa haastattelussa pop-tähti Justin Timberlake paljastaa mm. suosikki hiustyylinsä, viiksiensä salaisuuden ja ihonhoito menetelmänsä. Timberlakea pidetään yleisesti yhtenä maailman seksikkäimmistä miehistä. Ota siis häneltä oppia, ja lue hänen haastattelunsa alta.

Mikä on puhtaiden kasvojen salaisuus?

”Kiehl tekee hyviä tuotteita, ja pidän erityisesti heidän Faciel Fuel -kosteusvoiteesta. Se aiheuttaa pientä kihelmöintiä kasvoilla, joten voin olla varma että se myös toimii.”

Mitä hemmottelua jokaisen miehen tulisi testata?

”Jokaisen tulisi ottaa joskus kokohoito parturissa – kuumapyyhe, hieronnat ja parranajo pelkän hiusten leikkuun lisäksi. En näe mitään ongelmaa siinä, että joku hieroo käsiäni samalla, kun partaani ajetaan.”

Mitkä ihonhoito -tuotteet ovat urheilijalle välttämättömiä?

”Pelatessani golfia ainut välttämätön tuote minulle on aurinkorasva – suojakertoimen pitää olla vähintään 30. En ole kauhean brändi uskollinen vaan tärkeintä minulle onkin, että tuote ei sisällä turhia kemikaaleja.”

Mikä sinua ärsyttää muiden miesten laittautumisessa?

”En pidä siitä, että jätkät laittavat liikaa geeliä hiuksiinsa. Enkä tarkoita nyt Pauly D:tä, sillä hänen hiuksensa ovat jo taidetta. Hiuksista tulee kuitenkin vain kiviveistoksia, kun niihin laittaa liikaa geeliä. Miksi siis haluaisit näyttää sellaiselta? Se nyt on vain outoa.”

Partasi salaisuus?

”Minulla toimii se, että pidän viikseni trimmattuna ja siistittynä. En juurikaan huolehdi muusta. Viikset muuttavat koko pelin.”

Suosikki hiustyylisi?

”Ajeltu pää. Ensimmäisellä kerralla siilin vetäminen voi tuntua pelottavalta, kun ei tiedä mitä hiusten alta löytyy – sinulla voi olla vaikkapa outo kuhmura päässäsi. Siilistä on kuitenkin todella helppo pitää huolta.”

Mitä mieltä olet *N Sync aikojen pukeutumisestasi?

nsync ja justin timberlake

”Teini vuosinani sorruin moniin kauheisiin tyyleihin, johtuen ehkäpä siitä, että kuuluin todella outoon ryhmään. Lopputuloksena oli se, että näytin täysin idiootilta.”