Instagramin parhaat ruokatilit

Nämä 12 Instagramin ruokatiliä saavat mahan kurnimaan

Ruokailu on osa jokapäiväistä elämäämme. Ei siis ole mikään ihme, että se on löytänyt tiensä myös Instagramiin. Listasimme tähän artikkeliin 16 Instagramin ruokatiliä, joiden avulla saat itsesi nälkäiseksi. Nämä kuvat ovat suussa sulavia ja saavat sinut nuolemaan älypuhelimesi näyttöä.

1. @acouplecooks

A Couple Cooks on terveellisiä ruokailutottumuksia edustava blogi, joka suosittelee sinua syömään juustoa, pannukakkuja ja keksejä. Sano kyllä yksinkertaiselle, kausittaiselle ja ravitsevalle ruokavaliolla.      

2. @meatballssmama

Kuva, jonka KARI • MEATBALLSSMAMA (@meatballssmama) julkaisi

  Tilin ylläpitäjä, Portlandissa asuva Kari on taiteellinen johtaja, ruoka-stylisti ja valokuvaaja. Ruoka kuvitukset ovat kauniita ja ammattimaisia, eivätkä itse ruuatkaan ole huonoja.  

3. @njinla

Natalie James ylläpitää blogia hänen elämästään Los Angelesissa. Hänen Ig-tilinsä vie sinut alueen parhaisiin ravintoloihin. 50% ruokaa, 50% matkustamista ja 100% herkkua silmille.

4. @chitra

  Brooklynissa asuva Chitra Agrawal tekee omia intialaisia reseptejään. Hänen Instagraminsa on täynnä intialaisia makuja ja värejä. Hän kehittelee myös omaa intialaisiin resepteihin perustuvaa kokkikirjaa. Katso lisätiedot täältä.

5. @iamafoodblog

iamafoodblog.comin ylläpitäjä Stephanie Le tekee maistuvia annoksia ja ammentaa inspiraationsa suosikki ravintoloistaan ja pikaruuasta.

6. @elleventy

Kuva, jonka ↞ samantha ↠ (@elleventy) julkaisi

  Samantha on eläinkeksien Instagram kuningatar. Kuuden tuhannen käyttäjän seuraaman tilin kuvat ovat pääasiassa kuvia Samanthan leipomista kekseistä.    

7. @alisoneroman

Alison Roman työskentelee senior food editorina Bon Appétit:lla, joten hänen koko elämänsä pyörii ruuan ympärillä. Onneksi hän päästää myös seuraajansa katsomaan elämäänsä.

8. @thefeedfeed

  Kaikki feedfeedin Instagram kuvat ovat peräisin yhteisön jäseniltä. Oman kuvasi voit saada mukaan, kuten lisäät siihen tagin: #feedfeed. Tililtä löytyy ruokakuvia jokaisen makuun aina hampurilaisista vanukkaisiin.  

9. @spoonforkbacon

Teri Lyn Fisher ja Jenny park ylläpitävät spoonforkbacon.com -ruokablogia. Instagramista löydät herkulliset ruokakuvat ja blogista reseptit, joilla voit itse valmistaa saman annoksen.

10. @twohandsnyc

  Two Hands on pieni australialainen kahvila keskellä New Yorkia. Heidän Istagraminsa on kokoelma netistä löydettyjä kuvia, sekä kuvia heidän elämästään New yorkin Little Italyssa.  

11. @alexandracooks

Alexandra Stafford oli ennen kokki, mutta hän on jättänyt kiireisen ravintolaelämän taakseen ja nykyään kokkaa vain kotonaan. Hän on tuoreiden ja paikallisten raaka-aineiden puolestapuhuja.

 

12. @pheebsfoods 

Mikäli suosit tuoreita hedelmiä ja siemeniä, niin Phoebe Conwayn Pheebs Foods Ig-tili on kuin luotu sinua varten. Tältä tililtä löydät kauniin kuvakokoelman smoothieista ja terveellisistä herkuista.