naistyypit

Olethan tapaillut näitä naistyyppejä?

Joillain miehillä on tietty naistyyppi, joita he tykkäävät tapailla – esim. suorittaja, likainen huumorintaju ja vinyylilevyjen keräilijä. Miten voit kuitenkaan tietää, että mistä todella pidät, jos et ikinä kokeile muita naislajeja? Ja muuttuvathan tarpeet ja kiintymyksen kohteetkin vuosien varrella. Vaihtelu on elämän suola, kuten sanotaan.

Joten, ennen kuin asetut aloillesi mahtavan supernaisen kanssa, niin varmista että olet tapaillut muutamaa epäsovinnaistakin. Kuten heitä:

Alfanaaras

alfanaaras

Hän on sinua kokeneempi, mahdollisesti vanhempi ja varmasti viisaampi. Hän ei ole kuten muut tytöt; alfanaaraalla on tutkinto yliopistosta, oma asuntolaina ja hän tietää mitä haluaa – makuuhuoneessa, työhuoneessa ja ylipäätään joka paikassa. Juuri se tekeekin hänestä niin viehättävän. Hän kuitenkin tarvitsee vierelleen kokeneen ja voimakkaan miehen, joten vakiintuminen ei todennäköisesti tule kysymykseen (mitenkään sinua vähättelemättä). Hän on kuitenkin parhaimmillaan loistava opettaja.

Kaverisi

kaveri

Olet aina pitänyt hieman hänestä, mutta olet myös pitänyt häntä aina yhtenä jätkistä. Yhtenä iltana olette kuitenkin molemmat kunnon jurrissa, ja pian huomaatkin panevasi parasta kaveriasi. Joka on kyllä ihan OK. Tunnet todennäköisesti olosi mukavammaksi ja turvallisemmaksi, kuin muiden tyttöjen kanssa. Hän on kuuma, saa sinut nauramaan ja voi jopa olla se oikea… Tai sitten heräät huomenna katumuksen säestämässä krapulassa ja olet pilannut parhaan ystävyyssuhteesi.

Kotityttö

kotityttö

Tapaat hänet pienissä illanistujaisissa, kun kaverisi kaveri esittelee hänet sinulle. Hän on hyvin sosiaalinen, mutta on mieluummin kotona kokkailemassa ja juomassa ystävien kanssa, kuin bailaamassa yökerhossa. Hän pitää myös paikallisista pubeista. Pidät hänestä, koska hän ei hae konflikteja, eikä draamaa. Tälläinen naistyyppi saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja mukavaksi. Tämä nainen on hyvä parisuhteissa, eikä harrasta yhden yön juttuja.

Seksikäs sotku

bilehile

 

Hän on harvoin hereillä ennen puolta päivää (ellei ole vieläkin samoilla silmillä). Hänen hiuksensa ovat usein sotkuiset, sillä hän on juuri vasta herännyt. Hänellä on kuitenkin uskomaton kroppa, joka on hyvin ruskettunut. Hän pitää tanssimisesta ja yökerhoista. Jos menet hänen kanssaan treffeille, niin saatatte seuraavana päivänä herätä toisesta kaupungista. Hän ei etsi poikaystävää, vaan haluaa pitää vain hauskaa. Ota ilo irti hänestä!

Hippimäinen tyttö

hippi

Hän tekee töitä lasten kanssa, hän tekee taidetta tai hyväntekeväisyyttä. Hän on taipuvainen peruuttamaan tapaamisianne, koska hän ei pidä suunnittelusta, vaan luottaa vaistoihinsa. Vietätte iltoja juomalla punkkua hillopurkeista, juttelemalla syvällisiä ja harrastamalla tantraseksiä. Tämä naistyyppi tuulettaa sinua, sillä hän on täysin vastakohtasi. Hänen kanssaan voi olla rentouttavaa viettää muutaman viikon pikasuhde, mutta sen jälkeen on usein syytä lopettaa.

Täydellisen epäsovinnainen nainen

täysin epäsovelias nainen

Pomosi, kaverisi sisko tai hullu eksäsi. Hieman sekopäinen kollega, naimisissa oleva nainen tai kaverisi vihaama nainen (hän makasi hänen ja kahden muun kaverisi kanssa). Deittailemalla täysin hullua naista opit tietämään paremmin, mitä pidät tärkeänä ja mitä haluat parisuhteilta. Saat myös uskomattoman jutun kerrottavaksi kavereillesi.

Vikat sanat

Oletko tapaillut joitain kyseisistä naisista? Tunnistitko tuttujasi? Lähetä meille kommenttia.