Genesiksen ikkunan tummennus

Auton ikkunoiden tummennus – Ohjeet ja vinkit

Auton lasien tummentaminen ei pelkästään torju auringon uv- ja infrapunasäteilyä, vaan niistä on paljon muutakin hyötyä. Katso alta hyödyt, ja lue asennusopas sivulta nro 2.

Monet vakuutusyhtiöt eivät korjaa arvotavaroita, jos ne on varastettu autosta ja ne voidaan havaita auton ulkopuolelta. Kuten tiedät, niin takapenkille unohtunut älypuhelin saattaa yön aikana vaihtaa omistajaa yllättävän helposti.

Auton ikkunoiden tummennus auttaa myös säästämään bensa-kuluissa. Ai miten? Ne estävät tehokkaasti lämpösäteilyn pääsyä auton sisätiloihin, jolloin ilmastointia ei tarvitse kesäisin huudattaa enää niin kovalla. Laadukkaat kalvot on pysäyttävät jopa yli 60% auringon lämpösäteilystä.

Tummennukset estävät lämpösäteilyn lisäksi myös haitallista UV-säteilyä ja hyvät kalvot pysäyttävätkin säteilyn lähes kokonaan (yli 90%). Pitkäkään ajomatka kesällä ei kalvojen asennuksen jälkeen enää aiheuta rekkamiehen ihottumaa takapenkkiläisillä. Edessä istuvat sen sijaan joutuvat vielä kärsimään – ainakin, jos he noudattavat Suomen lakia.

Tummennuskalvot estävät auton verhoilun haalistumista tehokkaasti ja auton sisätilat säilyvät edustavina paljon kauemmin.

Auton lasien tummennus tuo tyylikästä ilmettä autoon. Tämä pitää kuitenkin paikkansa vain, jos autoon asennetaan sopivan haaleat kalvot. 5% lähes kokomustista kalvoista tulee yleensä mieleen vain teiniaikojen amisrassi.

Seuraavalta sivulta löydät ohjeet ikkunoiden tummentamiseen –>