foldio takaa laadukkaammat valokuvat

Foldio on valokuvastudio älypuhelimia varten

Foldio on ensimmäinen kannettava valokuvastudio, joka on tehty älypuhelimia varten. Foldio tekee asetelmien ja esineiden kuvauksesta helpompaa, sekä mahdollistaa ammattimaisen lopputuloksen. Studiota voivat käyttää hyväkseen älypuhelimien käyttäjien lisäksi myös perinteistä kameraa käyttävät ihmiset ja valokuvaajat.

Kevyestä muovista valmistettuun laatikkoon on asennettu kaksi tehokasta ledinauhaa, jotka takaavat kuville parhaan mahdollisen valotuksen. Peruspakkauksen mukana tulee kolme erilaista taustaa (valkoinen, harmaa, musta). Foldioon voi kuitenkin asentaa myös omia kustomoituja taustoja.

Kickstarterista rahoituksensa keränneen Foldio 2 -mallin saa nopeasti taiteltua kasaan, ja siihen aiotaan kehitellä kahva, jonka avulla sitä voisi kantaa. Taiteltuna studio pysyy kasassa magneettiensa avulla. Studion saa koottua valmiiksi kuvia varten 10 sekunnissa. Foldio -nimi juontuukin sanoista ”foldable” (kannettava) ja ”studio”.Foldio taittuu nopeasti laukuksi

Foldion takana oleva yritys, Orangemonkie kehittelee parhaillaan kuvanmuokkaus-sovellustaan älypuhelimille Foldio 2 -studiota varten. Orangemonkie haluaa pitää kuvanmuokkauksen simppelinä ja tarkoituksena onkin tehdä applikaatioon vain muutama toiminto. Kirkkauden säätö, värilämpötilan säätö ja Instagram-tyyliset filtterit tulevat olemaan pääosissa.

Foldion mahdollisuuksiin pääset tutustumaan paremmin Instagramissa, kun laitat hashtagiksi #foldio.

Mistä kaikki sai alkunsa?asetelma foldiossa

Ihmiset voivat helposti ottaa älypuhelimillaan kuvia, mutta laadukkaiden kuvien ottaminen on vaikeaa johtuen huonosta taustasta ja valaistuksesta. Etenkin yksittäisistä esineistä on vaikea saada hyvää kuvaa.

Valokuvastudio mahdollistaa tasaisen taustan ja ammattimaisen valotuksen, joka johtaa huippuluokan valokuviin. Ongelmana on, että studioiden vuokraaminen on kallista ja aikaa vievää touhua.Foldio on jokakodin valokuvastudio

Kalifornialaisista ja korealaisista designereista ja kehittäjistä koostuva Orangemonkie halusi tuoda laadukkaan valokuvauksen älypuhelimien käyttäjien keskuuteen. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen, helppokäyttöinen ja mukana kannettava valokuvastudio, jota kaikki voisivat käyttää. Tavoite sointuu hyvin yhteen yrityksen moton kanssa – ’Simple but Useful’.