grumpy cat on maailman tuottavin kissa

Grumpy Cat on maailman tuottavin kissa

Grumpy Cat -kissa on nykyään maailman tuottoisin kissa. Jos hän saisi itselleen tienaamansa rahat, niin hän olisi myös maailman rikkain kissa. Tämä äreä kissa on kerännyt Instagramissa yli 520 000 seuraajaa ja 255 000 seuraajaa Twitterissä.

Grumpy Cat, oikelta nimeltään Tardar Sauce tuli kuuluisaksi Youtube -videolla, jota katsottiin 15,7 miljoonaa kertaa. Kissasta on tullut kansan rakastama meemi sen äreän olemuksen ansiosta.

Kissa teki ensi debyyttinsä Hollywoodissa hänestä kertovassa elokuvassa, ”Grumpy Cats Worst Christmas Ever”. Kissa (omistaja) on kirjoittanut kaksi kirjaa, joista toinen on elämänkertakirja. Tardar on saanut myös oman kahvimerkkinsä, rahakkaita mainossopimuksia ja paljon muita fanituotteita.

Tardar Sauce on tienannut omistajalleen jo yli 80 miljoonaa euroa. Sanomattakin on selvää, että omistaja, 28-vuotias arizonalainen Tabatha Bundesen on tyytyväinen kissaansa.

”Pystyin jättämään tarjoilijantyöni vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän esiintyi ensimmäisen kerran sosiaalisessa mediassa. Puhelin ei ole sen jälkeen lakannut soimasta.”